Vilslevgruppens advisory board

Advisory boardet er, udover Vilslevgruppens stærke bestyrelse, et ekstra rådgivende organ med mulighed for dialog og sparring hos erfarne og kompetente mennesker indenfor en række forskellige, relevante områder. Advisory boardet vil bidrage til udvikling og forbedring af Vilslevgruppen, som forening, hvilket skaber endnu bedre forudsætninger for bedst muligt at kunne støtte vores medlemmer.

Monika Rubin

Monika Rubin er læge samt Ph.D. i sundhedsvidenskab, hvor hun har forsket i pårørendes tilstedeværelse ved akut behandling og genoplivning. Hun har siden 2022 været medlem af Folketinget for Moderaterne, hvor hun er partiets sundhedsordfører og politisk ordfører. Derudover er hun statsrevisor. Privat er Monika gift og har to børn.


Caroline Plummer

Caroline Plummer har mere end 13 års erfaring med marketing, influencer marketing og sociale medier i kraft af sit virke som influencer samt projektleder og community manager på diverse bureauer gennem årene. Hun har desuden en fortid i mode- og filmbranchen. I dag underviser hun som gymnasielærer i mediefag og engelsk på et københavnsk gymnasium, hvor hun samtidig er ansvarlig for sociale medier. 


Aleksander Handberg Wodschou

Aleksander Handberg Wodschou har en bred erfaring fra bureau-branchen og har siddet i både ledende- og specialistroller inden for indholdsproduktion, salg, markedsføring og digital strategi, samt som landechef. I dag arbejder Aleksander som Senior MarComm Campaign Specialist hos et af verdens største konsulenthuse, BCG.