Min historie

Mød Vilslevgruppens medlemmer

Her kan du læse nogle af Vilslevgruppens personlige historier. Hvis du selv har lyst til at dele din historie om dit forløb, hvad du har været igennem og hvor du er i dag, så skriv en mail til info@vilslevgruppen.dk eller en besked i indbakken på Vilslevgruppens Instagram.

Amalie Vilslev

Amalies historie

"At skulle forholde sig til døden fra den ene dag til den anden har været helt umenneskeligt hårdt. At være fanget i en krop, der bliver dårligere for hver dag der går, uden man kan gøre noget som helst."

Anika Brammann

Anikas historie

"Jeg ved, at det har været lige så hårdt for min familie at stå på sidelinjen og følge med, som det har været for mig, hvis ikke hårdere. Jeg kunne aldrig have gjort det uden dem."

Annika Christensen

Annikas historie

"Et rigt perspektiv, der viser mig, hvordan hver dag skal leves - og så ovenikøbet en masse familie og venner der sørger for, at jeg aldrig løber tør for støtte, styrke, grin og kærlighed"

Camilla Tindal

Camillas historie

"Jeg var her ikke i dag uden mine to donorer. Hvert år fejrer min familie og jeg min transplantationsdag med kage og en ekstra tanke til donors familie. "

Frederik Falkenberg

Frederiks historie

"Som jeg jo er, så får jeg nok fortalt en røverhistorie eller to inden jeg bliver lagt på lejet og gjort klar. Det sidste jeg fik sagt var vidst 'God arbejdslyst!', og så reddede de mit liv."

Gry Gad

Grys historie

"Jeg er stolt af, at jeg kan kalde mig selv for levertransplanteret. Selvom jeg er præcis ligesom alle andre 15-årige, der går i skole, har venner og har det megasjovt, så skiller jeg mig kun lidt ud."

Kasper Ellegaard

Kaspers historie

"Lægerne vurderede, at jeg skulle have en organtransplantation. Jeg kunne ikke blive gammel med den lever jeg var født med. Den ville med tiden langsomt og pinefuldt nedbryde sig selv."

Nikoline Hoppe

Nikolines historie

"Jeg vejede kun 31kg, en lungefunktion på 28%, og så blev jeg for første gang  præsenteret for en lungetransplantation. Jeg var så dårlig, at jeg nu skulle have ekstra ilt 24/7 "

Sille Dalby

Silles historie

"Jeg har været tæt på at dø to gange, hvilket er helt underligt at tænke på, men fordi der er folk derude der har taget stilling, så har jeg fået hele to nye chancer til at leve videre."