Mental sundhed

Psykologhjælp

Det at gennemgå et fysisk hårdt sygdomsforløb kan ofte påvirke psykisk. Som patient kan man gennemgå hårde og svære perioder, som kan være forbundet med utryghed og usikkerhed. Det kan være svært at navigere i balancen mellem at være alvorligt syg og samtidig være en del af sit eget ungdomsliv. Med støtte fra psykologhusene Encounter og Tricas kan Vilslevgruppen medlemmer få et fuldt finasieret psykologforløb med minimal ventetid.

Encounter

Psykologhuset Encounter skaber møder mellem mennesker, der fører til positiv udvikling og forandring i hverdagen med gode redskaber, hvor man får at ord og refleksioner på de forløb man har gennemgået. Encounter hjælper med at navigere i de tanker og bekymringer, der kan opstå under et voldsomt sygdomsforløb for Vilslevgruppens medlemmer.

Tricas

Tricas Psykologerne er et alsidigt og nutidigt psykologhus som, sammen med et højt fagligt niveau, lægger vægt på tryghed og nærvær i mødet mellem psykolog og vores medlemmer. Med udgangspunkt i det enkelte medlems situation og behov planlægges i fællesskab et forløb, hvor medlemmet bedst muligt kan få løb fra tanker og følelser, og hermed skabe gode forudsætninger for at komme godt igennem.

Fysisk træning

Genoptræning og fitness medlemskab

Vilslevgruppen har stort fokus på at give støtte til træning, da fysisk form spiller en stor rolle i et sygdomsforløb, særligt i forbindelse med større operationer. Medlemmer i Vilslevgruppen har derfor mulighed for at opretholde eller genopbygge en god fysisk form med Styrk og FitnessX.

Styrk

Med et solidt hold af empatiske og fagligt dygtige trænere, som deler viden og værktøjer, kan Vilslevgruppens medlemmer rykke sig fysisk såvel mentalt med fornyet overskud og livsglæde gennem fysisk træning og kostændring i et forløb. hos Styrk. 

FitnessX

Samarbejdet med fitnesskæden FitnessX betyder, at alle Vilslevgruppens medlemmer kan få et fitnessmedlemsskab sponsoreret med adgang til alle landets FitnessX centre rundt omkring i Danmark. 

Samarbejde

Vilslevgruppens støtte- og samarbejdspartnere

Guldsmeden Hotels

I midten af juli 2022, imens Amalie Vilslev boede på hospice, modtog hun en smuk gave. 

Guldsmeden Hotels , som i dag er støtte-samarbejdspartnere til Vilslevgruppen, donerede et hotelophold med middag og spa til Amalie og alle de veninder hun havde lyst til at invitere. 

Gaven betød, at Amalie kunne invitere veninder fra nær og fjern på hotelophold, og at hun selv kunne få et afbræk fra sin hverdag på hospice. Amalie valgte, at temaet for opholdet skulle være "livsfest" og alle veninder fik besked på, at gå "all in" på outfits. Med en lungefunktion på 19%, blev Amalie hentet i en party taxa fra hospice og kørt til hotellet, hvor hun holdt en fantastisk livsfest med sine veninder.

Det blev en lektion i at leve og elske livet. En fest, der aldrig vil blive glemt.

I dag betyder vores støtte-samarbejde med Guldsmeden Hotels, at de tilbyder møde-og konferencefaciliteter til Vilslevgruppen samt står klar til at danne rammerne for skønne og uforglemmelige oplevelser, hvis behovet herfor skulle opstå i forbindelse med alvorlige sygdomsforløb.

Deslers Grafisk Hus

Vilslevgruppen flyers er trykt og sponsoreret af Deslers Grafisk Hus i Assens.

På Vilslevgruppens flyer kan man læse om vores formål, støttetilbud og muligheder for at støtte gruppens medlemmer. Derudover kan man ved at scanne qr-koden komme direkte ind på vores hjemmeside, hvor man blandt mere kan læse nogle af Vilslevgruppens medlemmers historier, melde sig ind i foreningen samt se meget mere til vores støttetilbud- og muligheder.

Om den fine donation af flyers til Vilslevgruppen fortæller Deslers Grafisk Hus' grafiker følgende:

"På Deslers Grafisk Hus har vi hjulpet Vilslevgruppen med tryk af markedsføringsmateriale. Vores primære formål er at hjælpe vores kunder med at synliggøre og skabe fokus på deres budskaber. Om det er udarbejdelse af design, tryk, storformat eller etiketter - så tror vi grundlæggende på, at de bedste resultater skabes i en tæt dialog og i et ærligt samarbejde.

Det giver god mening for os at hjælpe unge, initiativrige mennesker på vej, for at synliggøre deres livsvigtige budskaber. Ud over tryk af markedsføringsmaterialet, har vi med glæde ydet grafisk vejledning og assistance i designprocessen. Vi håber gruppen får gavn og glæde af det flotte markedsføringsmateriale, de har fået skabt."