Støt Vilslevgruppen

MobilePay

Støt Vilslevgruppen direkte fra din mobil

MobilePay

nr. 128 117

Bankoverførsel

Støt Vilslevgruppen ved en bankoverførsel

Jyske Bank

reg.nr. 7258 konto.nr. 1405833

Støttehistorier

Sådan kan man også støtte Vilslevgruppen

Herunder kan du læse om nogle eksempler på rørende og betydningsfulde
støtter, som Vilslevgruppen har fået gennem tiden.

På billedet ses Valdemar, Jonathan, Oliver, Daniel og Valdemar
fra 5. klasse på Vibeskolen afd. Aunslev

Løb for livet

Fredag d. 17. marts 2023 blev der i det fynske løbet for unge med organsvigt - et løb arrangeret af fem drenge fra 5. klasse.

Drengene fra Vibeskolen afd. Aunslev på Fyn tog teten, greb initiativet og skabte 'Løb for livet'. Et sponsorløb til ære for deres lærers søn, Benjamin, som i december fløj herfra alt for tidligt da han stod på venteliste til et nyt hjerte og nye lunger. Elever, forældre og lærere blev inviteret med, og for hver løbet omgang blev der samlet penge ind til Vilslevgruppen. Der blev løbet og indsamlet for i alt 31.303 kroner.

Fra Vilslevgruppen skal der lyde det største tak for initiativet til drengene fra Vibeskolen i Aunslev samt alle deltagende.

TV2 Fyn aflagde et vist og skabte et indslag, som kan ses i fuld længde på https://www.tv2fyn.dk/nyheder/17-03-2023/1930/1930-17-mar-2023?clip=737a4897-e069-4d0a-a21f-57b98698a05a 

På billedet ses hele holdet bag Brandmand for Børn samt Frederik fra Vilslevgruppen
til Copenhagen Half Marathon 2023

Brandmand for Børn

Brandmand for Børn har i 2023 snøret løbeskoene og tilbagelagt hundredevis af kilometer i den gode sags tjeneste for  at støtte unge med organsvigt. 

I 2022 løb en gruppe brandmænd i fuld uniform blandt mere maraton og halvmaraton for at støtte kræftramte børn, og i år valgte holdet bag Brandmand for Børn, at indsatsen i 2023 skulle styrke Vilslevgruppen - og det er vi utroligt taknemmelige for.

Frederik fra Vilslevgruppen løb med i den gode sags tjeneste til Copenhagen Half Marathon 2023, som blev afholdt søndag 17. september.

Et stort tak for støtten til Danmarks sejeste brandmænd.

På billedet ses Karoline, Mette og Frederik fra Vilslevgruppen
sammen med storvelgører Mogens Henckel

Donation fra Storlogen

Storvelgører Mogens Henckel besøgte Vilslevgruppen på Axel Hotel Guldsmeden søndag d. 30. april for at overrække Storlogen af Gamle Frie og Antagne Murere af Danmarks flotte donation på 25.000 kroner, som ubeskåret går til den støtte, som Vilslevgruppen yder for unge transplanterede og unge med organsvigt. 

En helt særlig tak skal lyde til Mogens Henckel  for hans særlige indsats med at formidle Vilslevgruppens arbejde til dette års stormøde.