Vilslevgruppens daglige ledelse

Vilslevgruppens daglige ledelse står driftsgruppen for. Den er drevet frivilligt og bestående af tre unge, som selv er berørt af organtransplantation på baggrund af svært organsvigt.

Karoline Gyldenstjerne

Medstifter og bestyrelsesmedlem

Karoline er udover medstifter, og bestyrelsesmedlem, også en del af den daglige drift. Hendes primære opgave i driften er at tage sig af særlige kommunikationsopgaver både internt og eksternt.

Karoline er født som hjertebarn og hjerteopereret som spæd. Hun fik som teenager konstateret den autoimmune leversygdom AIH og som 22-årig fik hun konstateret Colitis Ulcerosa samt Primære Skleroserende Kolangitis.

I dag lever hun med Ileostomi, og grundet hendes to kroniske leversygdomme har hun fået stillet til udsigt, at hun ikke bliver gammel med sin egen lever, og har derfor levertransplantation tæt inde på livet, som en forestående udfordring. 


Frederik Falkenberg

SoMe-ansvarlig og eventkoordinator

Frederik er Vilslevgruppens kreative hoved. Han varetager Vilslevgruppens sociale medier samt arrangerer Vilslevgruppens events og aktiviteter. 

Frederik har to kroniske sygdomme, herunder tarmsygdommen Colitis Ulcerosa samt leversygdommen Primære Skleroserende Kolangitis. Sidstnævnte har betydet, at Frederik blev levertransplanteret i efteråret 2022.

Derudover fortæller Frederik sin historier med foredraget "Lever", hvor han sætter ord på mødet med alvorlig sygdom, den livreddende transplantation samt den svære sårbarhed og ensomhed, bekymringerne og de hårde beskeder, som både patient og nær pårørende. 


Mette Aas Jacobsen

Projektleder

Mette har det store overblik og tager sig af den daglige ledelse i driften.

Hun har kontakt til Vilslevgruppens samarbejdspartnere samt varetager ansøgninger og økonomi.

Mette er hun født med sygdommen galdevejsatresi, og var igennem et lang og udfordrende transplantationsforløb i 2015, hvor hun fik en ny lever.